Passa al contingut principal

Presentació

 

Hola a tothom, som un grup d’alumnes de l’INS Canigó aficionats a la lectura. Hem decidit crear aquest blog per recomanar llibres a la gent que no sap què llegir o que es vol endinsar en aquest món.

Aquí anirem penjant recomanacions de tot tipus. Us animem a llegir, recomanar i gaudir!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BOLA DE DRAC

  SAGA ORIGEN A C O L O R AUTOR: Akira Toriyama Bola de Drac, tracta sobre els orígens del  Goku , un nen de l'espai que té cua. Recomano aquesta saga a tots els que busquen clàssics dels mangues i a tothom a qui els agradin molt les batalles d'arts marcials. En aquest moment tenim, a la biblioteca de l’institut, els volums: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8. Gairebé tots aquests mangues són amb català, però pels qui prefereixin llegir amb castellà en tenim l’exemplar 6 i el 8. Per altra banda, actualment, hi ha noves  sagues , com per exemple,  la  de “ Granola” , “Gas”, “Moro” i inclús la nova saga, “El naixement dels superherois”, que els protagonistes són  Goten , fill de  Goku , i  Trunks , fill de Vegeta, i que esperem tenir ben aviat a la biblioteca de l'institut. En aquests nous mangues, en  Goku  ja és adult, però als que tenim a la biblioteca encara és un nen. Us animo a acompanyar a  Goku ,  Bulma ,  Krillin ,  Yamcha  i el Maestre tortuga a aquesta aventura!

DONDE LOS ÁRBOLES CANTAN de LAURA GALLEGO

Font: SM Ediciones   " Donde   los  á rboles   cantan " és un llibre molt interessant i bonic on s'explica molt bé la situació dels personatges i la història és bastant creativa. Hi ha una barreja entre: fantasia, amor, aventures... També el recomano per aquelles persones que els agraden els llibres amb personatges forts i valents, ja que la protagonista ho és. Per acabar considero que el llibre t'ensenya a com afrontar les situacions més difícils igual que les afronta la protagonista.

Com consultar el catàleg de llibres a través de l' èPergam

Hola! Us deixem el pas a pas per poder consultar el catàleg de llibres que tenim a l'institut. Per accedir-hi, cliqueu sobre la imatge