Passa al contingut principal

A STRANGER IN THE PAST

 


I highly recommend this book because its story is really curious, entertaining and fun. The story of the book is a boy who got in an accident and while he was in a coma he dreams about the past. To see what happens in the book, ‘read it’, and you will see what happens next with him.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BOLA DE DRAC

  SAGA ORIGEN A C O L O R AUTOR: Akira Toriyama Bola de Drac, tracta sobre els orígens del  Goku , un nen de l'espai que té cua. Recomano aquesta saga a tots els que busquen clàssics dels mangues i a tothom a qui els agradin molt les batalles d'arts marcials. En aquest moment tenim, a la biblioteca de l’institut, els volums: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8. Gairebé tots aquests mangues són amb català, però pels qui prefereixin llegir amb castellà en tenim l’exemplar 6 i el 8. Per altra banda, actualment, hi ha noves  sagues , com per exemple,  la  de “ Granola” , “Gas”, “Moro” i inclús la nova saga, “El naixement dels superherois”, que els protagonistes són  Goten , fill de  Goku , i  Trunks , fill de Vegeta, i que esperem tenir ben aviat a la biblioteca de l'institut. En aquests nous mangues, en  Goku  ja és adult, però als que tenim a la biblioteca encara és un nen. Us animo a acompanyar a  Goku ,  Bulma ,  Krillin ,  Yamcha  i el Maestre tortuga a aquesta aventura!

DONDE LOS ÁRBOLES CANTAN de LAURA GALLEGO

Font: SM Ediciones   " Donde   los  á rboles   cantan " és un llibre molt interessant i bonic on s'explica molt bé la situació dels personatges i la història és bastant creativa. Hi ha una barreja entre: fantasia, amor, aventures... També el recomano per aquelles persones que els agraden els llibres amb personatges forts i valents, ja que la protagonista ho és. Per acabar considero que el llibre t'ensenya a com afrontar les situacions més difícils igual que les afronta la protagonista.

Com consultar el catàleg de llibres a través de l' èPergam

Hola! Us deixem el pas a pas per poder consultar el catàleg de llibres que tenim a l'institut. Per accedir-hi, cliqueu sobre la imatge