Passa al contingut principal

A STRANGER IN THE PAST

 


I highly recommend this book because its story is really curious, entertaining and fun. The story of the book is a boy who got in an accident and while he was in a coma he dreams about the past. To see what happens in the book, ‘read it’, and you will see what happens next with him.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació

  Hola a tothom, som un grup d’alumnes de l’INS Canigó aficionats a la lectura. Hem decidit crear aquest blog per recomanar llibres a la gent que no sap què llegir o que es vol endinsar en aquest món. Aquí anirem penjant recomanacions de tot tipus. Us animem a llegir, recomanar i gaudir!

DONDE LOS ÁRBOLES CANTAN de LAURA GALLEGO

Font: SM Ediciones   " Donde   los  á rboles   cantan " és un llibre molt interessant i bonic on s'explica molt bé la situació dels personatges i la història és bastant creativa. Hi ha una barreja entre: fantasia, amor, aventures... També el recomano per aquelles persones que els agraden els llibres amb personatges forts i valents, ja que la protagonista ho és. Per acabar considero que el llibre t'ensenya a com afrontar les situacions més difícils igual que les afronta la protagonista.