Passa al contingut principal

A STRANGER IN THE PAST

 


I highly recommend this book because its story is really curious, entertaining and fun. The story of the book is a boy who got in an accident and while he was in a coma he dreams about the past. To see what happens in the book, ‘read it’, and you will see what happens next with him.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com consultar el catàleg de llibres a través de l' èPergam

Hola! Us deixem el pas a pas per poder consultar el catàleg de llibres que tenim a l'institut. Per accedir-hi, cliqueu sobre la imatge  

Presentació

  Hola a tothom, som un grup d’alumnes de l’INS Canigó aficionats a la lectura. Hem decidit crear aquest blog per recomanar llibres a la gent que no sap què llegir o que es vol endinsar en aquest món. Aquí anirem penjant recomanacions de tot tipus. Us animem a llegir, recomanar i gaudir!

EL PRÍNCEP DE LA BOIRA de Carlos Ruiz Zafón

  Font: Edicions 62 El príncep de la boira  és un llibre escrit Carlos Ruiz Zafón. Per a aquells a qui agrada més d'un tema (en concret) en una mateixa novel·la, és un llibre ideal. Barreja el misteri amb l'amor i un toc d'aventura que fa que t'enganxis des dels primers capítols. Ruiz Zafón crea personatges carismàtics i ben desenvolupats que donen a la història un punt característic. I per a aquells i aquelles a qui ha agradat el llibre,  El príncep de la boira  és el primer d'una triologia, juntament amb  El palau de mitjanit  i  Les llums de setembre .  És una novel·la molt interessant i rica en vocabulari que recomano a tothom.