Passa al contingut principal

WONDER de R. J. Palacio



Aquest llibre tracta sobre un nen que té un aspecte peculiar i ha patit moltes operacions. Mai no ha anat a l’escola i li feia classe la seva mare. Ara ha de viure la vida de qualsevol adolescent, amb un petit problema: la falta d’acceptació per part dels companys.

El recomano perquè a mi m’ha agradat molt i crec que pot fer reflexionar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació

  Hola a tothom, som un grup d’alumnes de l’INS Canigó aficionats a la lectura. Hem decidit crear aquest blog per recomanar llibres a la gent que no sap què llegir o que es vol endinsar en aquest món. Aquí anirem penjant recomanacions de tot tipus. Us animem a llegir, recomanar i gaudir!

DONDE LOS ÁRBOLES CANTAN de LAURA GALLEGO

Font: SM Ediciones   " Donde   los  á rboles   cantan " és un llibre molt interessant i bonic on s'explica molt bé la situació dels personatges i la història és bastant creativa. Hi ha una barreja entre: fantasia, amor, aventures... També el recomano per aquelles persones que els agraden els llibres amb personatges forts i valents, ja que la protagonista ho és. Per acabar considero que el llibre t'ensenya a com afrontar les situacions més difícils igual que les afronta la protagonista.

A STRANGER IN THE PAST

  Ed. Burlington I highly recommend this book because its story is really curious, entertaining and fun. The story of the book is a boy who got in an accident and while he was in a coma he dreams about the past. To see what happens in the book, ‘read it’, and you will see what happens next with him.