Passa al contingut principal

DONDE LOS ÁRBOLES CANTAN de LAURA GALLEGO

"Donde los árboles cantan" és un llibre molt interessant i bonic on s'explica molt bé la situació dels personatges i la història és bastant creativa. Hi ha una barreja entre: fantasia, amor, aventures... També el recomano per aquelles persones que els agraden els llibres amb personatges forts i valents, ja que la protagonista ho és. Per acabar considero que el llibre t'ensenya a com afrontar les situacions més difícils igual que les afronta la protagonista.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com consultar el catàleg de llibres a través de l' èPergam

Hola! Us deixem el pas a pas per poder consultar el catàleg de llibres que tenim a l'institut. Per accedir-hi, cliqueu sobre la imatge  

Presentació

  Hola a tothom, som un grup d’alumnes de l’INS Canigó aficionats a la lectura. Hem decidit crear aquest blog per recomanar llibres a la gent que no sap què llegir o que es vol endinsar en aquest món. Aquí anirem penjant recomanacions de tot tipus. Us animem a llegir, recomanar i gaudir!

EL PRÍNCEP DE LA BOIRA de Carlos Ruiz Zafón

  Font: Edicions 62 El príncep de la boira  és un llibre escrit Carlos Ruiz Zafón. Per a aquells a qui agrada més d'un tema (en concret) en una mateixa novel·la, és un llibre ideal. Barreja el misteri amb l'amor i un toc d'aventura que fa que t'enganxis des dels primers capítols. Ruiz Zafón crea personatges carismàtics i ben desenvolupats que donen a la història un punt característic. I per a aquells i aquelles a qui ha agradat el llibre,  El príncep de la boira  és el primer d'una triologia, juntament amb  El palau de mitjanit  i  Les llums de setembre .  És una novel·la molt interessant i rica en vocabulari que recomano a tothom.