Passa al contingut principal

BOLA DE DRAC

 


SAGA ORIGEN

A COLOR

AUTOR: Akira Toriyama

Bola de Drac, tracta sobre els orígens del Goku, un nen de l'espai que té cua.

Recomano aquesta saga a tots els que busquen clàssics dels mangues i a tothom a qui els agradin molt les batalles d'arts marcials.

En aquest moment tenim, a la biblioteca de l’institut, els volums: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8. Gairebé tots aquests mangues són amb català, però pels qui prefereixin llegir amb castellà en tenim l’exemplar 6 i el 8.

Per altra banda, actualment, hi ha noves sagues, com per exemple, la de “Granola”, “Gas”, “Moro” i inclús la nova saga, “El naixement dels superherois”, que els protagonistes són Goten, fill de Goku, i Trunks, fill de Vegeta, i que esperem tenir ben aviat a la biblioteca de l'institut. En aquests nous mangues, en Goku ja és adult, però als que tenim a la biblioteca encara és un nen.

Us animo a acompanyar a GokuBulmaKrillinYamcha i el Maestre tortuga a aquesta aventura! I... espero que us agradi molt aquesta saga, no oblidis passar per la biblioteca de l'institut Canigó a l'hora del pati per agafar en préstec, tots els llibres que vulguis!

by: Miquel Garcia Ojeda


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DONDE LOS ÁRBOLES CANTAN de LAURA GALLEGO

Font: SM Ediciones   " Donde   los  á rboles   cantan " és un llibre molt interessant i bonic on s'explica molt bé la situació dels personatges i la història és bastant creativa. Hi ha una barreja entre: fantasia, amor, aventures... També el recomano per aquelles persones que els agraden els llibres amb personatges forts i valents, ja que la protagonista ho és. Per acabar considero que el llibre t'ensenya a com afrontar les situacions més difícils igual que les afronta la protagonista.

Com consultar el catàleg de llibres a través de l' èPergam

Hola! Us deixem el pas a pas per poder consultar el catàleg de llibres que tenim a l'institut. Per accedir-hi, cliqueu sobre la imatge