Passa al contingut principal

BOLA DE DRAC

 


SAGA ORIGEN

A COLOR

AUTOR: Akira Toriyama

Bola de Drac, tracta sobre els orígens del Goku, un nen de l'espai que té cua.

Recomano aquesta saga a tots els que busquen clàssics dels mangues i a tothom a qui els agradin molt les batalles d'arts marcials.

En aquest moment tenim, a la biblioteca de l’institut, els volums: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8. Gairebé tots aquests mangues són amb català, però pels qui prefereixin llegir amb castellà en tenim l’exemplar 6 i el 8.

Per altra banda, actualment, hi ha noves sagues, com per exemple, la de “Granola”, “Gas”, “Moro” i inclús la nova saga, “El naixement dels superherois”, que els protagonistes són Goten, fill de Goku, i Trunks, fill de Vegeta, i que esperem tenir ben aviat a la biblioteca de l'institut. En aquests nous mangues, en Goku ja és adult, però als que tenim a la biblioteca encara és un nen.

Us animo a acompanyar a GokuBulmaKrillinYamcha i el Maestre tortuga a aquesta aventura! I... espero que us agradi molt aquesta saga, no oblidis passar per la biblioteca de l'institut Canigó a l'hora del pati per agafar en préstec, tots els llibres que vulguis!

by: Miquel Garcia Ojeda


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com consultar el catàleg de llibres a través de l' èPergam

Hola! Us deixem el pas a pas per poder consultar el catàleg de llibres que tenim a l'institut. Per accedir-hi, cliqueu sobre la imatge  

Presentació

  Hola a tothom, som un grup d’alumnes de l’INS Canigó aficionats a la lectura. Hem decidit crear aquest blog per recomanar llibres a la gent que no sap què llegir o que es vol endinsar en aquest món. Aquí anirem penjant recomanacions de tot tipus. Us animem a llegir, recomanar i gaudir!

EL PRÍNCEP DE LA BOIRA de Carlos Ruiz Zafón

  Font: Edicions 62 El príncep de la boira  és un llibre escrit Carlos Ruiz Zafón. Per a aquells a qui agrada més d'un tema (en concret) en una mateixa novel·la, és un llibre ideal. Barreja el misteri amb l'amor i un toc d'aventura que fa que t'enganxis des dels primers capítols. Ruiz Zafón crea personatges carismàtics i ben desenvolupats que donen a la història un punt característic. I per a aquells i aquelles a qui ha agradat el llibre,  El príncep de la boira  és el primer d'una triologia, juntament amb  El palau de mitjanit  i  Les llums de setembre .  És una novel·la molt interessant i rica en vocabulari que recomano a tothom.